Bergvärmepumpar Värnamo

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Värmepumparnas Rolls Royce

Har man råd är köpet av en bergvärmepump en investering som betalar av sig med åren, och det tar mindre tid än man kanske tror. Vi hjälper dig gärna att räkna på det. Bergvärme är numera klassat som en förnybar energikälla, som t ex solenergi och vindkraft, och intresset för bergvärme ökar lavinartat.


Bergvärme - Perfekt för det svenska klimatet

I ett land med gott om berggrund och stort intresse för billiga, miljömedvetna uppvärmningsalternativ så är det helt inom sin rimlighet att bergvärmpumpar de senaste åren vunnit mycket popularitet. Här i Sverige har bergvärme blivit något av en storfavorit och det har vi bara att vinna på! Berggrund är en värmekälla inte ger någon negativ inverkan på miljön, den är temperaturstabil och det absolut bästa alternativet av alla värmepumpar – för den som har råd och tillgång.

Berggrunden håller konstant temperatur året om – den ligger på cirka åtta plusgrader och lämpar sig därför alldeles perfekt för en värmepump. Har man bergvärme hemma så håller man sig varm året om.

Säker och effektiv installation

Att installera en bergvärmepump är inte gjort i ett nafs, det gäller att ha kompetenta installatörer och noga utvalda medhjälpare. Vi på Svensk Kylservice har installerat många bergvärmepumpar och vet precis vem som gör de bästa borrhålen ner till berggrunden.

För att komma åt berggrunden så måste man borra upp ett hål på mellan 100 och 200 meter, det är lite av ett avancera projekt. När hålet är klart förs kollektorslangen ner och kopplas sedan till bergvärmepumpen. Bergvärmepumpen installeras i ditt hem och sprider sin värme via ditt hus vattenburna värmesystem.

bergvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar