Spabad Värnamo

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Svensk Kylservice ordnar ditt nya spabad

Ett spabad är ett givet komplement för den som installerar en värmepump och känner sig sugen på ett spabad i trädgården och nu finns äntligen spabad särskilt anpassade för svenskt klimat och då är vi på Svensk Kylservice givetvis först med att erbjuda dem.


En avkopplingsoas i trädgården

Drömmer du om att ha ett spabad hemma i trädgården? En liten oas där du kan koppla av, finna ro och tid för kontemplation? Och för att njuta av trevliga stunder med vänner och familj? Intresset för spabad har vuxit sig stort de senaste och går hand i hand med intresset för värmepumpar. För det är bara den som har en värmepump – och tillgång till billigt, miljövänligt varmvatten – som med gott samvete kan använda ett spabad. Vi på Svensk Kylservice har länge dragit oss för att ta in spabad i vårt sortiment eftersom det inte har funnits produkter som levt upp till den höga standard som vi kräver av de produkter vi säljer.

Om spabad

Att ha ett eget spabad är lyx, det går inte att förneka. Men vem förtjänar inte lite sådan lyx? Ett spabad kan jämföras med en jacuzzi, fast anpassad för utomhusbruk. Det går att få sitt spabad med funktioner som massage och bubbel om man så vill, och de säljs i flera olika storlekar och former.

Att få doppa sig i ett hett bad i sin egen trädgård, bevittna fallande löv om hösten, frostiga marker om vintern och de första vårblommorna om våren är ren och skär magi. För att inte tala om hur härligt det är att ligga i sitt spabad om sommaren!

Låt oss på Svensk Kylservice hjälpa dig att välja rätt spabad.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar