Luftvärmepumpar Värnamo

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar till marknadens bästa priser

Hos oss på Svensk Kylservice hittar du de bästa luftvärmepumpar som finns att tillgå, alla särskilt avsedda för att använda i nordiskt klimat. Med en luft-luftvärmepump kan man spara upp till 50 % av sina uppvärmningskostnader, hör med oss så berättar vi mer.


Värmepump & kylpump i ett

Kärt barn har många namn och den värmepump vi ska berätta om här kallas för olika saker, bl.a. luftvärmepump, luft-luftvärmepump och komfortvärmepump. Ordet komfortvärmepump används eftersom denna värmepump kan bli en kylpump när man så önskar. Den kan användas både sommar och vinter och reglera inomhustemperaturen så att den passar med dina behov och önskemål.

Luftvärmepumpar används dock helst där det finns öppen planlösning, så fort det finns flera rum man önskar värma upp så förlorar luftvärmepumpar sin attraktionskraft. Stora, öppna lokaler, eller hus med stora, öppna ytor är perfekta kandidater för luftvärmepumpar. Man kan också använda luftvärmepumpen som ett komplement till en annan uppvärmningslösning.

En miljövänlig värmekälla

Luftvärmepumpen hämtar sin värmeenergi från en förnybar, miljövänlig källa – utomhusluften. För att en luftvärmepump ska fungera optimalt här i Sverige så krävs särskilda egenskaper, men även den bästa luftvärmepumpen har svårt att värma tillräckligt bra när temperaturen faller under 15 minusgrader. Det är viktigt att ha en annan värmekälla att komplettera med.

Vi på Svensk kylservice baserar våra råd och tips angående luftvärmepumpar på de behov och önskemål som varje unik kund har. Vi erbjuder också hjälp med installationen samt alla material som behövs i samband med den.

Välkommen till oss!

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar