Frånluftsvärmepumpar Värnamo

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar från Svensk Kylservice

Är du nyfiken på frånluftsvärmepumpar – eller någon annan värmepump – så är du välkommen att kontakta oss på Svensk Kylservice. Vi svarar på dina frågor och ser fram emot att hjälpa dig att få ner dina uppvärmningsutgifter med hjälp av miljövänliga, högkvalitativa värmepumpar.


Så fungerar en frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepumpar hämtar värme från ventilationssystemet, den fångar upp värmen i luften som lämnar huset. Denna värme återförs in i husets vattenburna värmesystem. Det går också att koppla frånluftsvärmepumpar till direktverkande elvärme.

Med en frånluftsvärmepump kan man räkna med att minska sina uppvärmningsutgifter med upp till 70 %.

Återvunnen värme

Ytterligare en luftvärmepump i raden är frånluftsvärmepumpen. Frånluftsvärmepumpen är den variant som alla bör ha och när man bygger nytt nu för tiden är den i stort sett alltid standard. Frånluftsvärmepumpen drivs på återvunnen värme, dvs. värmen som lämnar ditt hem via ventilationssystemet.

Vi svenska är noga med att försöka återvinna det vi kan och med en frånluftsvärmepump tar man konceptet steget längre – man återvinner sin värme! Det går jättebra att låta installera en frånluftsvärmepump även i hus som inte är helt nybyggda, så länge som ett mekaniskt ventilationssystem finns i huset.

Frånluftsvärmepumpar är bra ur miljöhänsyn, men den är minst lika väldigt bra ur privatekonomisk hänsyn. Ditt hus får inte vara för stort, utan 200 kvadratmeter eller mindre, annars fungerar inte en frånluftsvärmepump särskilt effektivt.

Installationen av frånluftsvärmepumpar är enkel och går snabbt och som värmepump är denna tyst och omärkbar.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar