Luft-vattenvärmepumpar Värnamo

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Köp din luft-vatten värmepump hos oss

Vi på Svensk Kylservice är sedan mång år tillbaka djupt engagerade i värmepumpar och andra klimatlösningar – vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar bäst för dig, ditt hus och din familj.


Ett miljömedvetet val

Vi svenskar värnar om miljön, vi vet hur viktigt det är att ta hand om miljön på alla sätt vi kan. Kan vi så väljer de flesta av oss miljömärkta produkter. Värmepumpar är ur miljösynpunkt ett fantastiskt val, utomhusluften är en förnybar naturresurs och värmepumpen drar flera gånger mindre el än direkteldrivna uppvärmningssystem.

Luft-vattenvärmepumpar kostar lite att få installerade, och man behöver ha ett välfungerande, vattenburet värmesystem hemma för att det ska vara ett tillgängligt alternativ – men det har ju de flesta. När man väl har sin luft-vattenvärmepump på plats så kan man räkna med att spara upp till 70 % på sina uppvärmningskostnader i jämförelse med innan. Nämnas bör också att även om en luft-vattenvärmepump inte är helt billigt i det initiala skedet så är det avsevärt billigare än exempelvis en bergvärmepump.

Hur fungerar en luft-vatten värmepump?

Luft-vattenvärmepumpar använder utomhusluften för att värma upp i ditt hem, men istället för att som luft-luftvärmepumpen spruta varmluft direkt in i luften så sprids luft-vattenvärmepumpens värme jämt i huset via det vattenburna uppvärmningssystemet. Detta göra att luft-vattenvärmepumpen erbjuder stabilare värme i husets alla vrår.

Luft-vattenvärmepumpar är väldigt effektiva och allt fler väljer att köpa en. Önskar man sig en värmepump som värmer upp jämnt, men av någon anledning inte kan välja bergvärme – som är den allra bästa värmepumpen – så är luft-vattenvärmepumpen ett väldigt bra alternativ.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar